>Aanvraag WW

>

De meest tijdrovende klus vanochtend was het aanvragen van een WW-uitkering via Internet. Volgens de site zou dat 20-30 minuten kosten, dankzij al die technische ellende heb ik er iets meer dan twee uur over gedaan. Meteen ook maar gebeld voor een intake, daarvoor moet ik komende maandag om 09:00 al bij het UWV Werkbedrijf zijn. Daar krijg je dan eerst een groepsbijeenkomst van zo’n drie kwartier gevolgd door een gesprek met je werkcoach. Dat zou dan wel erg krap worden gezien m’n afspraak om 11:00 met José van Griensven dus heb ik die vervolgens ook maar even gebeld en die afspraak een dag opgeschoven.

Dat was dus al een frustrerende ochtend, en dan heb ik het nog niet gehad over die twee “stille” woede-uitbarstingen die ik vanochtend weer eens gehad heb en waarbij het zweet over m’n lijf liep. En het UWV dan maar beweren dat ik niet ziek ben en wel kan gaan werken…

Volgende actie: een SMS èn een mailtje naar Sonja. Overmorgen is Tom jarig, morgenmiddag is z’n feestje en hij wilde graag dat ik ook zou komen, maar dan moet ik wel weten waar en wanneer dat feestje is. Nu maar afwachten of er een antwoord komt, maar voor de zekerheid heb ik dat mailtje ook maar even ge-CC’d naar de beide advocaten.

Advertenties

Geplaatst op 8 juni 2010, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: