>Wapen tegen de Holten-clan

>

Geen idee wat er aan de hand is, maar m’n Internetverbinding wordt steeds beroerder: intussen helpt zelfs het uit het raam hangen van m’n Web’n’Walk stick al niet meer, technisch gesproken is er wel een Internetverbinding maar daar is dan ook alles mee gezegd. De meter voor de uploadsnelheid staat vrijwel voortdurend op 0, en die voor de downloadsnelheid blijft zelfs continu op 0 staan. Ik word hier zo gruwelijk ontzettend ontieglijk ontaard chagrijnig van! Voor € 34,95 per maand mag je toch verwachten dat het werkt!

Het gesprek met m’n advocate ging uiteraard over de zitting van aanstaande vrijdag. De dagvaarding was intussen binnen (het psychologisch rapport overigens ook), naast de vermeende bedreiging worden ook Sonja’s laatste twee aangiftes meegenomen. Die worden uiteraard weer niet gehinderd door enig noemenswaardig waarheidsgehalte, maar dat zal ik hier ongetwijfeld al eerder gemeld hebben. Marieke verwacht niet dat het tot een vrijheidsstraf zal komen, zelf verwacht ze een taakstraf, een onvoorwaardelijke celstraf gelijk aan het voorarrest, plus een voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van twee jaar.

Ze heeft me overigens wel een pracht van een wapen in handen gegeven. Ik heb altijd gedacht dat negatieve opmerkingen over iemand alleen als “smaad” betiteld konden worden als derden het ook konden horen of lezen. Immers, als niemand anders dan jij en de ontvanger het hoort wordt je “goede naam” niet te grabbel gegooid. Fout! Ook het briefje dat ik bij Sonja in de bus heb gegooid en waarin ik haar een “vieze vuile gore psychopatische Duitse Nazislet” noemde valt onder de noemer “smaad”.

In de stukken inzake de diverse procedures rondom de echtscheiding heeft Sonja van alles en nog wat over mij beweert, en veel van die beweringen zijn leugens, valse beschuldigingen en andere kwetsende opmerkingen. Dat betekent dus dat ik nu al die opmerkingen kan gaan verzamelen om vervolgens tegen Sonja aangifte te doen wegens smaad — en daarbij uiteraard te eisen dat ze strafrechtelijk vervolgd wordt. En daar blijft het niet bij, want ook haar moeder (Astrid Holten) heeft zich daaraan schuldig gemaakt door een schriftelijke getuigenverklaring bij elkaar te liegen. Als er nog iets van gerechtigheid bestaat in dit land hebben beide “dames” Holten dus binnenkort een strafzaak en hopelijk een veroordeling om naar uit te kijken.

Advertenties

Geplaatst op 2 juni 2010, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: