>Ik haat zulke verrassingen

>

Het ging allemaal weer eens niet zoals ik wilde vandaag. Tegen 11:00 kondigde ik aan dat ik verder zou gaan met m’n werk, maar nog voordat ik m’n computer aan had kunnen zetten kwam Sylvia al met de vraag of ik even met ‘r naar buiten ging. Ik dacht even dat ze een eindje wilde gaan wandelen, maar ze bleek “een verrassing” voor me te hebben waarvoor we met de bus moesten. Die “verrassing” bleek te zijn dat we naar Winkelcentrum Woensel gingen om een nieuwe jas voor me te kopen. Heb ik ooit al eens gezegd dat ik er een gruwelijke hekel aan heb als mensen voor mij gaan beslissen dat ik iets anders ga doen dan gepland?

We zijn teruggekomen met een nieuwe spijkerbroek en een spijkerjack, en daarmee was het 15:30 tegen dat ik eindelijk eens datgene kon ik gaan doen wat ik vandaag van plan was te gaan doen: door met het updaten van alle software. En ook dat schoot niet op. Eén grote download die gedaan moet worden is die van Windows XP Mode, waarmee je onder Windows 7 een venster hebt waarin Windows XP draait zodat je ook oudere software nog kunt gebruiken. Dat is een download van 444 MB, en dat dat over een trage en niet overmatig betrouwbare UMTS-verbinding. Die dus ook verschillende keren wegviel waardoor ik telkens opnieuw kon beginnen.

Tussen de bedrijven door vroeg Sylvia wat we moesten met een blauwe hanglamp die uit m’n huis was gekomen. Eerst maar eens schoonmaken, want daar zat een laag stof op die er op wees dat die lamp al een paar jaar niet meer was afgestoft. En die lamp heeft dus al die tijd bij Max op de kamer gehangen…
Advertenties

Geplaatst op 30 mei 2010, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: